producer_responsibility_to_EU_countries

Hållbarhet med producentansvar i fokus

Recipo hjälper dig att säkerställa ditt producentansvar och verkar för effektiv och lönsam hållbarhet. Producentansvaret för elektronik och batterier har sin grund i ett EU-direktiv från 2005 och syftar till att bidra till en ökad hållbarhet och ett välmående samhälle – idag och i framtiden.

Läs mer

Nordens mest innovativa aktör inom producentansvar

Recipo har fått i uppdrag av våra ägare att arbeta innovativt för att ta fram nya lösningar för insamling och återvinning av elektronik. Innovationsarbetet sker med hållbarhet i fokus och med syftet att accelerera övergången till en cirkulär ekonomi inom elektronikbranschen. Detta innebär att vårt erbjudande ständigt förbättras och att vi leder utvecklingen som Nordens mest innovativa aktör inom producentansvar.

Läs mer
innovation_producentansvar_recipo_2

Våra kunder

Vi är stolta över våra partnerskap med företag såsom Elgiganten, Amazon och Microsoft. Vi arbetar hårt och fokuserat för att kunna sätta hållbarhet och miljö främst i allt vi gör – och samtidigt kunna erbjuda kostnadseffektivitet. Förtroendet vi har fått för att säkerställa producentansvaret hos våra kunder betyder väldigt mycket för oss, eftersom det tar oss närmare vår vision om att elektronikprodukter aldrig ska bli avfall utan istället återvinnas för att kunna bli till nya produkter.

Klicka här för att se hela listan på våra kunder.

elgiganten-partner-recipo
microsoft-partner-recipo
sonos-partner-recipo

Nyheter