EHS Manager

Är du en person som vill vara med och driva samhället i en hållbar riktning? Tycker du att resursfrågor, miljöansvar och cirkulär ekonomi är särskilt intressant? Då kan du vara personen vi söker, så fortsätt läs!

Om oss

Recipo Ekonomisk förening är en expansiv organisation som i samarbete med producenter, återvinnare och andra aktörer i samhället administrerar och utvecklar ett nordiskt insamlingssystem för elektronik och batterier. Vi är drivande i frågor som rör producentansvar och återvinning på ett affärsmässigt, hållbarhetsmässigt och lagstiftningsmässigt plan.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som EHS Manager förväntas du bidra till organisationens utveckling genom fokus på utveckling av processer, KPI:er och genom samarbete över gränser för att hela tiden förbättra våra medlemmars upplevelse av våra tjänster. Som en del i vårt team på Recipo kommer du ta ett bredare grepp om vårt kvalitets- och miljöarbete och ha en central roll i utvecklingen av en hållbar producentansvarsbransch i en expansiv organisation. Du kommer att arbeta i ett litet, engagerat och proaktivt team av medarbetare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • Hålla våra ledningssystem uppdaterade och utveckla våra processer
  • Koordinera våra externa revisioner av återvinningsleverantörer
  • Säkerställa intern regelefterlevnad inom EHS

I arbetet rapporterar du till VD.

Om dig

Du som söker har troligvis en relevant utbildning från högskola eller universitet med inriktning mot kvalitet och miljö. Du har arbetat med ledningssystem, regulatoriska krav eller säkerhetsbedömningar inom myndighet, konsultverksamhet eller industri vilket har gett dig goda teoretiska och praktiska kunskaper inom ledningssystem för kvalitet och miljö. Du måste kunna arbeta i det engelska språket utan hinder.

Ytterligare erfarenheter och kunskaper som vi ser som meriterande hos dig som söker är:

  • Kunskap om kvalitetskrav för hantering av elavfall
  • Entreprenörsdriven
  • Du har lätt för att ta initiativ, är planerande, ansvarstagande och visar ett stort engagemang i ditt arbete

Övrigt

Tjänsten är placerad i centrala Stockholm alternativt i Drammen, Norge. Tjänsteresor förekommer.

Varaktighet/Arbetstid

Heltid. Anställningen gäller tillsvidare med 6 månaders provanställning och tillträde så fort som möjligt.

Lön

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka din ansökan med meritförteckning och personligt brev via e-post till rekrytering@recipo.com. Sista ansökningsdag är den 30 juni 2018. Rekrytering sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Inför detta rekryteringsarbete har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi har gjort vårt medieval och undanber oss därmed bestämt kontakter med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Kontaktpersoner

Josef Tapper, VD

+46 707-617346

josef@recipo.com