Recipo söker nu en ekonomiassistent som vill växa tillsammans med företaget och har en stor chans att påverka både verksamheten och sin egen roll. Har du tidigare arbetet med ekonomi vid sidan av studierna och vill fortsätta utvecklas inom yrket är det här en perfekt chans för just dig. Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!
Om tjänsten

Academic Work söker för Recipos räkning en ekonomiassistent då företaget expanderar. Du kommer att tillhöra ett litet och dynamiskt team vilket ger dig möjligheter till att arbeta med flera olika delar av verksamheten. Recipo arbetar med utbildning och utveckling av sin personal och med ett inspirerande och stöttande ledarskap. Då företaget växer innebär det att du kommer få vara med på deras resa och vara delaktig med att starta upp verksamheter från början.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Recipos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Recipo.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du arbeta med den löpande kundfaktureringen och inkommande fakturor. Du arbetar med den löpande bokföringen och för rätt person finns möjligheter att ta större ansvar vid avstämningar och andra mer kvalificerade uppgifter. Du bistår ekonomichefen att ta fram underlag i form av rapporter och statistik samt är behjälplig vid bokslut.

Tjänsten passar dig som har ett fokus på att utvecklas samtidigt som du är orädd för att ta dig an utmanande arbetsuppgifter. Då det är ett litet företag med få anställda krävs det att du är flexibel och prestigelös då det är varierande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Har förståelse för löpande ekonomiarbete, och har arbetat med administration vid sidan av studierna.
  • Flytande i det svenska och engelska språket både i tal och skrift, detta krävs då du kommer ha många kontaktytor via telefon och mail.
  • Grundläggande kunskaper i Excel.

Som person är du strukturerad och ser till att prioritera uppgifter i rätt tid för att nå uppsatta deadlines och leverera med kvalité. Vi ser också att du har en god skriftlig kommunikativ förmåga då du kommer att skriva texter i mail och rapporter. Vidare tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter och samtidigt har du en flexibel inställning till förändrade förutsättningar och parallella arbetsuppgifter.

Ansök här